Werkwijze

Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt en kennis wilt maken met deze vorm van begeleiding en met mij, kun je mij mailen of bellen om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek. Wanneer we besluiten tot samenwerking is er vervolgens een uitgebreide intake. Na de intake volgen 5 zittingen waarin je kunt ervaren hoe het is door mij vanuit deze visie begeleid te worden. In een kort evaluatief gesprek kijken we terug en bepalen we of de gevolgde koers de juiste is en of onze samenwerking vruchtbaar is gebleken.

De duur van het begeleidingstraject en ook de frequentie kan erg verschillen. Bij de start van een begeleiding is de frequentie meestal 1x per 2/3 weken. Soms kan er in enkele zittingen helderheid ontstaan in een specifieke moeilijkheid in je leven.

Vaker is het zo, dat, door kennis te maken met de visie, een diepe wens wakker wordt om de open houding tot je levenspad te maken. Het werk raakt je hart. Veel cliënten raken blijvend geïnteresseerd in het pad van levenskunst, ook wanneer er helderheid is ontstaan in de moeilijkheid die de aanleiding was tot het kiezen voor begeleiding. Veel cliënten kiezen daarom voor een doorgaande verdieping en beoefening in individuele sessies of kleine groepen.